Lars Cronehag

lars @ cronehagcoaching.se

070 303 90 18


Verksamheten drivs i hela Sverige med Göteborg och Kungsbacka som utgångspunkt.

lars@cronehagcoaching.se                                                                    Copyright © All Rights Reserved

Event - Träningslära - Kitesurfutbildning - upplevelsebaserad coaching


Cronehag Coaching erbjuder företag, svensexor, möhippor och grupper att utvecklas på vatten eller land. Exempelvis en gemensam SUP-tur, longboard, vågsurfing eller kite-kurs.


Cronehag Coaching tillhandahåller utrustning, instruktioner och guidning för att göra ert event till det bästa för er. Att utvecklas som grupp tillsammans, när utmaningarna utifrån är som störst, är ett av de bästa sätten att bygga team.


Om du vill utveckla din egna individuella träning för att må bra, utvecklas inom något specifikt eller nå ett resultat på någon tävling så kan vi och våra samarbetspartners hjälpa dig.


Kitesurfing är en av Sveriges snabbast växande sporter och det krävs stor respekt för våra element. Lär dig grunderna för att inom kort kunna njuta på vattnet, styrd av vinden. Cronehag Coaching samarbetar med Surfskolan, F-One Sweden och Manera för bästa upplevelse.


För att verkligen utmana dig i din personliga utveckling erbjuder Cronehag Coaching dig en helheltsupplevelse på vatten eller på snö. Att jobba med din mentala optimering på en bergskam  med skidor eller bräda under fötterna eller på en SUP-bräda tar dig verkligen till nästa nivå.


Kontakta oss för individuella offerter på ovan.