Lars Cronehag

lars @ cronehagcoaching.se

070 303 90 18


Verksamheten drivs i hela Sverige med Göteborg och Kungsbacka som utgångspunkt.

lars@cronehagcoaching.se                                                                    Copyright © All Rights Reserved

Coaching handlar om att hjälpa dig som individ att hjälpa dig själv. Cronehag Coaching hjälper dig att skapa och utveckla dina personliga och yrkesmässiga mål och göra upp planer och strategier för att nå dessa mål. Vad är det du vill ha en förändring utav och hur ska det se ut istället? Tillsammans tydliggör vi olika perspektiv och fokuserar på vad som krävs för att nå det nya målet.


Ring eller maila för att få mer info om hur vi kan hjälpa dig att bli framgångsrik.


Coachingen baseras på ICF och NLP.

”Lars har förmågan att få mig att tro på mig själv. Som coach är han lugn och trygg och får mig att bli klar över alla tankar och idéer jag har. Han ser saker som jag själv missat. När jag varit hos Lars vet jag exakt vad jag ska göra för att komma vidare.”

-Annica Göransson, Grant Thornton Sweden AB


"Lars har som coachkollega gett mig mycket insikt om mig själv genom att han själv är så genuin och bjuder på sig själv. Lars har coachat mig framåt i mitt företag och fått mig att se saker på ett helt annat sätt än jag kunnat se själv. Detta har varit till väldigt stor hjälp för mig som egen företagare."

-Maria Torpner, företagsledare på Maria Care 4 You